ArcGIS Online | Esri Nederland (2024)

ArcGIS Online | Esri Nederland (1)

ArcGIS Online | Esri Nederland (2)

Cloud-based technologie voor het creëren, analyseren en delen van kaarten

ArcGIS Online | Esri Nederland (3)

Breng uw locatiedata in kaart

ArcGIS Online verbindt mensen, locatie en gegevens door middel van interactieve kaarten.Met slimme datagedreven opmaak en intuïtieve analysetools maakt u eenvoudig de mooiste kaarten, die nieuwe inzichten bieden. Werk effectief samen in uw organisatie met het creëren en gebruiken van kaarten. De nieuwe inzichten kunt u delen metspecifieke groepen of juist met iedereen.

De kracht van ArcGIS Online

  1. Kaarten maken
  2. Deel kaarten en apps
  3. Samenwerken
  4. Data analyseren
  5. Werk met eigen data

Kaarten maken

Creëer snel een kaart door uw spreadsheet toe te voegen en deze te combineren met andere locatiegegevens die beschikbaar zijn in ArcGIS Online. Met de verschillende Smart Mapping-stijlen kunt u uw kaart mooi opmaken.

Lees meer over kaarten maken

ArcGIS Online | Esri Nederland (4)

Deel kaarten en apps

Deel uw kaarten met specifieke groepen of met iedereen. Maak webapps met uw kaarten voor een gerichte, interactieve ervaring. Integreer vervolgens de apps die u hebt gebouwd in uw website, social media berichten en blogartikelen.

ArcGIS Online | Esri Nederland (5)

Samenwerken

Werk effectief in uw organisatie met het maken en gebruiken van kaarten. Gebruikers krijgen veilige, ongecompliceerde toegang tot gegevens, kaarten en apps die ze nodig hebben om hun werk te doen. ArcGIS Online is bedrijfsklaar, wat betekent dat het voldoet aan de behoeften op het gebied van beveiliging, authenticatie, privacy en gebruikersbeheer van grote organisaties.

Lees meer over samenwerken

ArcGIS Online | Esri Nederland (6)

Data analyseren

Ontdek meer over uw data met de intuïtieve analysetools. Door uw data te combineren met ArcGIS Content of andere beschikbare demografische en lifestyle-gegevens voegt u waardevolle context toe aan uw data.

Ontdek analysetools

ArcGIS Online | Esri Nederland (7)

Werk met uw eigen data

Werk uw data bij en voeg toe zonder dat de kaarten en apps met uw data worden verstoord. Bepaal wie er aan uw data toevoegt en wie uw data wijzigt.

Lees meer over werken met data

ArcGIS Online | Esri Nederland (8)

DemoZien is geloven. In een gesprek en demo met een ArcGIS-expert worden de mogelijkheden duidelijk. ArcGIS Online-demo
TrialErvaar het gebruik en de mogelijkheden van ArcGIS Online zelf tijdens de kosteloze trialperiode. ArcGIS Online-trial

Voordelen van ArcGIS Online

  • Cloud-based software

    Medewerkers kunnen de informatie in ArcGIS altijd, overal en met elk device gebruiken. Dat kan omdat ArcGIS Online een SaaS-oplossing is:Software-as-a-Service. Dit betekent ook dat kaarten automatisch kunnen schalen, zodat honderden of zelfs miljoenen mensen er tegelijkertijd mee kunnen werken.

    Esri verzorgt de software-updates en het onderhoud, waardoor de beheerlast uit handen wordtgenomen.

  • Beveiliging

    ArcGIS Online beschikt over verschillendebeveiligings- en privacycertificaten.Beveiliging staat in de verdere ontwikkeling van het product centraal en het sluit aan bij bestaande regelgeving.

    Lees meer

  • Klaar voor uw organisatie

    ArcGIS Online voldoet aan uw IT-vereisten, onder meer beveiliging, authenticatie en privacy. Activiteiten worden opgeslagen en het beschikt over geavanceerde rapportages, zodat u op de hoogte blijft van de activiteiten binnen uw organisatie. U kunt ook het authenticatiesysteem van uw bedrijf integreren.

    Lees meer

Previous

Next

Referentieverhaal

Stedelijke planning

Kentucky (VS) gebruikt ArcGIS Online voor het visualiseren van data, delen van verhalen en voor de samenwerking met gemeenten, burgers en bedrijven.

Lees meer (EN)

Referentieverhaal

Gezondheidszorg

Tijdens de griepepidimie gebruikt Walgreens ArcGIS Online om realtime data te analyseren en gezondheidsinformatie openbaar te delen.

Bekijk de video

Referentieverhaal

Crisismanagement

California Governor's Office of Emergency Services gebruikt ArcGIS Online om het overzicht te hebben bij een natuurramp.

Bekijk de video

Referentieverhaal

Vastgoed

De Shopping Center Group maakt marktanalyses met behulp van ArcGIS Online. Daarnaast maken zij ook gebruik van demografische data.

Bekijk de video

Werk uit handen nemen

ArcGIS Online bespaart u veel tijd. Met de kaarten en kaartanalyses kunt u sneller werken en effectief communiceren. Het is mogelijk om ArcGIS Online te combineren met andere tools en extensies van het platform van ArcGIS. Uw kaarten kunnen op het hele platform worden gedeeld en gebruikt.

Data & Kaarten

ArcGIS Content

Data & Kaarten

ArcGIS Content

Verken kaarten en data van Esri en duizenden andere organisaties en breid ze uit met uw eigen data om nieuwe kaarten en applicaties te maken.

Ontdek ArcGIS Content

Applicaties voor efficiëntie

Onderweg en in het veld

Applicaties voor efficiëntie

Onderweg en in het veld

Verzamel data, navigeer, coördineer en monitor projecten met behulp van verschillende ArcGIS-producten.

Ontdek veldwerk

Geavanceerde analyses

ArcGIS Pro

Geavanceerde analyses

ArcGIS Pro

Creëer geavanceerde kaarten; visualiseer en analyseer met behulp van ArcGIS Pro, de professionele desktop GIS-applicatie; en deel de resultaten met stakeholders. De GIS Professional User Type-licentie bevat ArcGIS Pro en volledige toegang tot ArcGIS Online.

Ontdek ArcGIS Pro

Analyseer real-time en big data

ArcGIS Velocity

Analyseer real-time en big data

ArcGIS Velocity

Werk met de data van een Internet of Things (IoT)-platform, message brokers of API's van derden. Het helpt gebruikers bij het verwerken, visualiseren en analyseren van realtime data feeds

Ontdek ArcGIS Velocity

Ontdek de mogelijkheden in een gesprek

Boek een ArcGIS Online-demo

Probeer ArcGIS Online

Kosteloze ArcGIS Online-trial

Meer informatie?

ArcGIS Online trainingenbekijkenE-mail onscontact@esri.nl

Bel ons

+31 (0)10 217 07 00

ArcGIS Online | Esri Nederland (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 6126

Rating: 4.3 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.