Top 10 Tegelzetters in jouw regio | Prijzen & Reviews (2024)

Over tegelzetters bij jou in de buurt

​​

Vind de beste tegelzetter in Nederland

Op zoek naar een deskundige tegelzetter in Nederland? Bij Trustoo ben je aan het juiste adres. Of je nu een badkamer wilt renoveren, een keuken wilt opfrissen of een hele nieuwe vloer wilt laten leggen, wij helpen je bij het vinden van de perfecte tegelzetter in Nederland. Bij Trustoo begrijpen we dat het vinden van een betrouwbare vakman van groot belang is. Daarom bieden wij een platform waar consumenten gratis en vrijblijvend offertes aanvragen bij lokale tegelzetters. Lees hieronder meer over alles wat je moet weten over tegelzetters, de kosten en waar je op moet letten bij het zoeken naar de juiste professional voor jouw project in Nederland.

Werkzaamheden van een tegelzetter

Een tegelzetter werkt of als zelfstandige (zzp'er) of in dienst bij bijvoorbeeld een tegelzetbedrijf. De hoofdtaak van deze vakman is het nauwkeurig plaatsen van wand- en/of vloertegels. Dit is in elke ruimte mogelijk, maar de tegelzetter wordt voornamelijk ingeschakeld voor badkamers, toiletten en keukens. Ook reparatiewerkzaamheden aan tegels maken deel uit van het takenpakket van de tegelzetter. Bij beschadigingen aan tegels, zoals een scheur of een stuk dat ontbreekt, voert de tegelzetter reparaties uit.

Waarom kiezen voor een professionele tegelzetter in Nederland?

Bij Trustoo begrijpen we het belang van goed resultaat bij elk renovatie- en bouwproject. Daarom raden we aan om te kiezen voor een professionele tegelzetter uit Nederland. Professionele tegelzetters hebben de nodige deskundigheid en ervaring om tegelwerk van de hoogste kwaliteit af te leveren. Professionele tegelzetters werken met zeer goede kwaliteit materialen en gereedschappen en streven altijd naar perfectie in hun werk. Zo ben je verzekerd van duurzaam en perfect geplaatst tegelwerk dat lang meegaat. Bij Trustoo helpen we je graag bij het vinden van de juiste vakman in Nederland die aan al je behoeften voldoet.

Kosten van een tegelzetter

Wat kost een tegelzetter? Gemiddeld ligt de prijs tussen de € 30,- en € 50,- per uur. Maar de kosten van een tegelzetter variëren op basis van verschillende factoren, waaronder:

  • Het type tegels: Verschillende soorten tegels hebben verschillende prijsniveaus. De beschikbaarheid van materialen speelt hierin een rol. Meerdere prints op een tegel en populaire stijlen of patronen zijn vaak duurder.
  • De complexiteit van het project: Ingewikkelder tegelwerk, zoals patroonvloeren of mozaïektegels, leidt tot hogere kosten vanwege de extra tijd en nauwkeurigheid die nodig zijn.
  • De regio: De kosten van arbeid en materialen variëren afhankelijk van de locatie van het project.
  • De ervaring van de professional: Tegelzetters met meer ervaring en expertise hanteren hogere tarieven, maar bieden vaak ook een hogere kwaliteit van vakmanschap.
  • Eventuele extra diensten: Als de tegelzetter extra service biedt, zoals het verwijderen van oude tegels of het afvoeren van puin, beïnvloedt dit de prijs. Houd ook rekening met eventuele reiskosten of parkeerkosten van de tegelzetter die vaak worden doorberekend aan de klant.

Als je de voorkeur geeft aan een overzicht van de totale kosten, is de prijs per m2 een handige maatstaf.

Kosten tegelzetter per m2

Als je een specifieke ruimte wilt laten betegelen, is het handig om de kosten per vierkante meter te kennen. Gemiddeld variëren deze kosten tussen de € 30,- en € 50,- per m2, afhankelijk van de eerder genoemde factoren.

Tegelzetter kosten per uur en per m2: wat is gebruikelijk?

Het is gebruikelijk dat tegelzetters hun tarieven baseren op een combinatie van zowel per uur als per m2. Over het algemeen worden eenvoudige projecten met standaard tegelwerk geprijsd per vierkante meter, terwijl meer complexe projecten met speciale tegelsoorten of patronen vaker per uur worden berekend.

Het is belangrijk om verschillende offertes te vergelijken om een goed beeld te krijgen van de kosten van tegelzetters in Nederland. Trustoo maakt dit proces eenvoudig door je in contact te brengen met lokale tegelzetters die passen binnen jouw budget.

Tips voor het besparen op kosten voor tegelzetters

  • Vergelijk offertes: Een effectieve manier om te besparen op kosten is het vergelijken van offertes. Door meerdere offertes van tegelzetters in Nederland aan te vragen op Trustoo, maak je niet alleen de kosten inzichtelijk, maar vergelijk je ook de verschillende diensten en ervaringen van tegelzetters.
  • Kies voor standaard tegels: Als je een beperkt budget hebt, overweeg dan om te kiezen voor standaard tegels in plaats van luxe of speciale varianten. Standaard tegels zijn vaak even mooi en zijn vriendelijker voor je portemonnee.
  • Zelf tegels verwijderen: Een andere tip om kosten te besparen is om zelf eventuele oude tegels van de muur te verwijderen voordat de tegelzetter arriveert. Maar het is belangrijk om dit zorgvuldig te doen om schade aan de muren te voorkomen. Wanneer de muren namelijk beschadigd raken, kunnen de reparatiekosten juist hoger uitvallen dan verwacht.

Tegelzetter gezocht in Nederland: waar let je op?

Bij het zoeken naar een tegelzetter in Nederland is het belangrijk om niet alleen naar de kosten te kijken, maar ook naar de kwaliteit van het werk en de ervaring van de professional. Kijk naar eerdere projecten die de tegelzetter heeft voltooid en lees eventuele recensies van andere klanten. Trustoo biedt een platform waar je eenvoudig referenties en beoordelingen vindt, waardoor je een weloverwogen beslissing neemt.

Vind de beste tegelzetter in Nederland voor jou met Trustoo

Wanneer je besluit om tegels te laten zetten, is het vinden van de juiste tegelzetter in Nederland belangrijk voor een succesvol project. Een ervaren tegelzetter maakt het verschil in de uitstraling van je ruimte. Op Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend tot vier offertes aan bij lokale tegelzetters. Zo vind je de juiste professional in Nederland voor jouw project. Wees goed geïnformeerd over de kosten en factoren die deze beïnvloeden, zodat je met vertrouwen de beslissing neemt om jouw tegelwerk tot een succes te maken.

Lees meer...

Hoe het werkt

Op zoek naar de meest geschikte tegelzetter voor jouw opdracht? Bij Trustoo vraag je gratis en vrijblijvend voorstellen op bij de beste tegelzetters bij jou in de buurt.

Top 10 Tegelzetters in jouw regio | Prijzen & Reviews (1)

De beste tegelzetters bij jou in de buurt

We laten de beste tegelzetters zien die actief zijn bij jou in de buurt. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welke tegelzetter jou het meeste aanspreekt.

Top 10 Tegelzetters in jouw regio | Prijzen & Reviews (2)

Beschrijf je opdracht

Laat met enkele klikken weten wat je zoekt. Je verstuurt de opdracht veilig, direct en gratis naar maximaal 4 uitgekozen tegelzetters.

Top 10 Tegelzetters in jouw regio | Prijzen & Reviews (3)

Vergelijk prijzen

Ontvang prijsopgaven van de tegelzetters die je het meest aanspreken. De meeste tegelzetters reageren binnen 24 uur. Vind de beste tegelzetter met de beste prijs.

Top 10 Tegelzetters in jouw regio | Prijzen & Reviews (4)

Laat de opdracht uitvoeren

Kies de beste tegelzetter voor jouw opdracht. Tevreden? Schrijf een review zodat we ook bezoekers na jou het beste advies kunnen geven.

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over tegelzetters in Nederland of wil je meer weten over tegelzetten? Wij geven je graag meer informatie. Bekijk hieronder de veelgestelde vragen en de antwoorden hierop.

Wat is een tegelzetter?

Wat kost een tegelzetter in Nederland?

Waarom kiezen voor een tegelzetter?

Top 10 Tegelzetters in jouw regio | Prijzen & Reviews (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Prof. An Powlowski

Last Updated:

Views: 6012

Rating: 4.3 / 5 (64 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Prof. An Powlowski

Birthday: 1992-09-29

Address: Apt. 994 8891 Orval Hill, Brittnyburgh, AZ 41023-0398

Phone: +26417467956738

Job: District Marketing Strategist

Hobby: Embroidery, Bodybuilding, Motor sports, Amateur radio, Wood carving, Whittling, Air sports

Introduction: My name is Prof. An Powlowski, I am a charming, helpful, attractive, good, graceful, thoughtful, vast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.